CPU Pounch

CPU Pounch
CPU Pounch1
Réf : 7-025
27,90
Article Non Disponible i
Une Question ?
03 52 74 10 72 Appel non surtaxé
Livraison Rapide
Livraison à partir de 9,90 (voir Conditions)
Paiement Sécurisé
Cryptage SSL et HTTPS
100% Sécurisé
CPU Pounch
CPU Pounch
Voir le produit
27,90
 • Caractéristiques

  Umates TopLoader Wheels
  til bærbare PC op til 17"

  Umates TopWheels

  Galleri : (kør musen over billederne for at se dem i fuld størrelse)

  Umates TopWheels - Image #1Umates TopWheels - Image #2Umates TopWheels - Image #3Umates TopWheels - Image #4Umates TopWheels - Image #5Umates TopWheels - Image #6Umates TopWheels - Image #7Umates TopWheels - Image #8

   

   

   

  Varebeskrivelse:

  Umates TopWheels er en nyhed med hjul og et styr, og er perfekt til korte rejser, eller hvis du har brug for ekstraordinær meget plads og ikke vil have en taske på skulder eller ryg.

   

  Det patenterede Umates TopProtector™ system, som beskytter den bærbare i et elastisk ophæng, og derudover gør det nemt og hurtigt at få den bærbare ind og ud af tasken er indbygget i denne model.

   

  Umates TopWheels er specialfremstillede til bærbare PC med en skærmstørrelse op til 17” og har derudover plads til printer, bredt ringbind, masser af dokumenter og bøger samtidig med den bærbare computer og tilbehøret.

   

  Umates TopWheels overholder de internationale mål fra flyselskaberne for bagage i kabinen, og kan derfor tages med som håndbagage i flyet, selvom der er en ekstra sektion til tøjet til kortere forretningsrejser.

   

  TopProtector™ systemet gør det samtdig hurtig og ubesværet at komme igennem security i lufthavnen, når den bærbare skal ind og ud af tasken.

   

   

  Op til skærmstørrelsen 17”

     Marque : UMATES
  Catégorie :
  Référence de l'article : 7-025
  Code EAN : 5706305702513
* Voir conditions de retour dans nos CGV >>

Mot clés : CPU Pounch | | Référence disponible : 7-025 | UMATES 7-025 | gadsnotdispo | Code : 004 | Caractéristique(s) : - 2838